|Kirjautuminen|

Kolin Pursiseura KOPS

Kolin pursiseura  ry (KOPS) on vuonna 2004 perustettu veneilyharrastuksen edistämiseen tarkoitettu yhdistys. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on edistää veneilyharrastusta ja vesillä liikkumisen tietoja ja taitoja, kehittää veneilyturvallisuutta sekä edistää Pielisen järviluonnon ja Kolin kansallismaiseman kulttuuriperinnön suojelua ja hoitoa.

Kolin pursiseura huolehtii Kolin vierasvenesataman toimivuudesta ja siisteydestä . Sataman yhteydessä sijaitseva palvelukeskus Alamaja hoitaa vIerassataman laituripaikat, saunat ja muut palvelut.

Seura omistaa 1920-luvulla rakennetun saaristoristeilijän jonka purjetunnus on 40 L5. Tämä Nadine- niminen alus on seuran tärkein yksittäinen projekti. Vene on tällä hetkellä korjattavan Puuvenekorjaamo Jari Kareisella ja suunnitelmien mukaan se on vesillelaskukunnossa kesällä 2014.

Kolin pursiseura toivottaa kaikki veneilijät tervetulleiksi Pieliselle ja erityisesti luonnonkauniiseen Kolin satamaan. Kolin satamassa on sekä vierasvenesatama että laituripaikkoja pitempiaikaista tarvetta varten. Seura toivottaa kaikki veneilystä kiinnostuneet mukaan toimintaan riippumatta siitä, omistaako venen vai ei. Jäseneksi liittyminen on helppoa. Se tapahtuu maksamlla liittymis-ja jäsenmaksun seuran tilille.

Tervetuloa Kolin  satamaan ja Kolin pursiseuran toimintaan!